SKORI WEBLAPJA
Magamról

Üdvözlök mindenkit, aki idetévedt és kíváncsi rám!

1970. július 14.-én születtem. Nõs vagyok, és egy szuper kislány édesapja. Hobbim az elektronika a számítástechnika a barkácsolás. Kedvelem az állatokat, és bár jelenleg nincs háziállatom, azért hiányzik a kedvenc öreg rotim, Plútó, és a "szabvány cirmosom" Tom is. Szeretem a különleges jármûveket, jobb autókat, motorokat, és mindent, ami nem átlagos, bár extrém sportokat nem ûzök, inkább csak nézem :-).
Az általános iskola után "vezeték nélküli távközlés-technikai mûszerész" végzettséget szereztem (= gyengeáramú elektronikai mûszerész 1988 Puskás Tivadar SZKI), majd késõbb a munka mellett számítógép rendszerprogramozó végzettséget (2000 SZÁMALK). Mivel erõsáramú ismeretekre is szükségem volt villanyszerelõ, erõsáramú berendezés kezelõ (Mü1), majd villamosmû kezelõ (Mü2) végzettséget szereztem (2004 Verebély László SZKI) Késõbb (2009) ugyanitt Érintésvédelmi szabványosság felülvizsgáló végzettséget is szereztem.
17 évesen az országos szakmai tanulmányi versenyen 4. helyezést értem el, így lényegében felvételi nélkül bejutottam a BME villamosmérnöki karára - amit különbözõ okok miatt sajna nem végeztem el.
Több mint 20 évig az Antenna Hungária csapatát erõsítettem (amíg 2010-ben a létszámleépítések engem is utólértek), illetve rövid ideig másodállásban a SZÁMALK-ban tanítottam külsõs oktatóként.
2010 októberétõl a Hepa-Com Kft.-nél fejlesztettem/készítettem különféle elektronikus áramköröket. Kapcsolási rajzokat, nyomtatott áramköröket terveztem (Eagle-ben), néha programoztam ( c, c++, html, javascript, php, arduino), vagy éppen mikrotik routerek-el valósítottam meg ezt-azt.
2019 árilisától a DEVision Kft.-nél dolgozom hardverfejlesztõ munkakörben, itt egyedi/innovatív fejlesztésekben vehetek részt.
A napi elfogaltság miatt sajnos a weblapra viszonylag kevés idõm marad, de azért igyekszem feltenni ezt-azt, és az idönként "feltorlódó" rengeteg emailt is igyekszem megválaszolni.

Elérhetõségem:

vagy skype-n skori_ azonosítóval,
Gábor