SKORI WEBLAPJA
Játékok
Internetezés közben találtam pár egyszerü de jópofa játékot, ami online játszható és amit itt is elérhetövé teszek.
Jó böngészést!

Memóriajáték

A következõ játékot nemrég találtam a neten. A használatát egy csimpánz mutatja be, nézd meg az alábbi videófelvételt (katt a képre):


Ha szeretnéd tudni jobb vagy-e egy majomnál akkor:
Próbáld ki!


A Bíbor szoba titka


Hány óra fele járhat? Múlt éjjel túl sokat ittam. Kiszáradt a torkom. És valahogy az ágy is másképpen néz ki. Egy szállodában lennék? Nem, ez nem lehet szálloda. Be vagyok zárva. Ki kell innen jutnom!

Nem szokványos játékkal örvendeztetett meg minket Tosimicu Takagi, amikor megalkotta a Bíbor szobát. Be vagyunk zárva egy szobába, és ki kell jutnunk. Idokorlát nincs, életek nincsenek, csak az a rettenetes zár van ott az ajtón. Kétségbeesésünkben nem tehetünk mást, mint felforgatjuk az egész szobát: nincs túl sok minden körülöttönk: egy ablak, egy ágy, egy szekrényke, rajta egy CD-lejátszóval és egy hamutállal. Vajon sikerül-e rálelnünk a kulcsra, ami a zárat nyitja? Vajon kitárul-e a Bíbor szoba ajtaja?

A kijutással az elmúlt évek során több tízezren próbálkoztak. Volt, aki percek alatt rájött a megoldásra, volt, aki csalt, és van, aki már hosszú idö óta bolyong a szobában. Neked sikerül-e megoldanod a rejtélyt?
(egy kis segitség:1994)

BELÉPÉS


Autós Parkolás


Akinek van jogosítványa annak nem okozhat gondot beállni egy parkolóhelyre, vagy mégis? Tedd próbára az ügyességed és parkolj be anélkül, hogy nekimennél valakinek.... Nos, Te megkapnád a jogsit?
A játék a kurzorgombokkal irányítható, ha sikerült beállni a parkolóba nyomj SZÓKÖZ-t

INDULJUNK!


Multitasking Test


Egy kis piros négyzetet irányítva ki kell térnünk az mozgó kék téglalapok elöl anélkül, hogy nekik vagy a szegélynek ütköznénk. Egyszerünek tünö játék, de nagyon jó. Az eredeti webalp szerint az "amerikai piloták átlag két percig bírják". Azért annyit hozzáfüznék, hogy egy magyar pilóta fél óra játék után csak annyit kérdezne, hogy "érdekes, és mennyi ideig kell még a négyzetet mozgatni, hogy nyerjek?" :-) Te vajon meddgig vagy képes az irányításra?

START


PEEP - kukkoló


Ez csak egy kis baromság, arról, hogy a látszat néha csal. Mozgasd az egeret a képen és rájössz :)
START


KARAOKE


Aki szereti a karaoke-t az most kipróbálhatja magát! A szám lejátszása közben szöveg megtanulását feliratokkal segíti. A hang feltétlenül legyen bekapcsolva különben semmit sem ér az egész!
KATT IDE!


PEDRY


Ez egy szokatlan játék, célja kijutni a kijáraton anélkül hogy a bokrokból ránktámadó emberek kárt tennének bennünk. Ha ez nem sikerül annak sajátos következményei vannak.... Irányítani a kurzorgombokkal, löni a szóközzel, a felszedett töltényeket betárazni a CTRL-el lehet. A hang legyen bekapcsolva hozzá!
PRÓBÁLJUK KI!


Fallabda Játék


Egy kicsit nehezitett fallabda, 2 labdával kell egyszerre játszani, az egyiket pattograni a másikat egyensúlyozni kell, szerintem jópofa, vajon te hány másodpercig bírod?
START